Jury bekend van prijs voor Meast Duorsume Jonge Boer 2015

20 02 2015

Gedeputeerde Staten van Fryslân heeft op 17 februari de jury van de Meast Duorsume Jonge Boer prijs benoemd. Dit zijn : Lubbert van Dellen, Sieto van Houten en Jeen Nijboer. 

Zij zijn aangedragen door het Nordwin College en de Agrarische Jongeren Fryslân. Op 12 maart geven zij hun oordeel over de vijf finalisten die in de race zijn voor de titel “Meast Duorsume Jonge Boer”. Gedeputeerde Johannes Kramer maakt de winnaar bekend. De jury beoordeelt de vijf finalisten op verschillende elementen in hun bedrijfsvoering. Dit op basis van de 3 P’s: People, Profit en Planet. Denk daarbij aan maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijke drijfveren en hun meerjarenvisie op het bedrijfsresultaat. Ook kijkt de vakjury hoe de finalisten inspelen op veranderende eisen vanuit maatschappij en overheid.

Lubbert van Dellen

Lubbert van Dellen is regio directeur Friesland Noord Groningen bij Accon AVM, bestuurder bij Ellen4Biz en lid van het Landelijk Management Team.

   

Sieto van Houten

Sieto van Houten is ondernemerscoach bij Agrifirm. Tot 2008 was hij senior Agrarisch Bedrijfsadviseur en Teamleider Accon AVM. Daarvoor, tot 2001 was hij Agrarisch specialist melkveehouderij bij Agrifirm.

   

Jeen Nijboer

Jeen Nijboer is manager Food en Agri Rabobank Heerenveen-ZOF. Tot 2010 was hij teamleider relatiebeheer Agrarische Bedrijven Rabobank Heerenveen. En daarvoor, tot 2006 was hij accountmanager Agrarisch Rabobank Heerenveen.

   

Interessante links

Vertel het een ander ...

Email facebook twitter LinkedIn